Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Στα εργαστήρια μας πραγματοποιούνται εξετάσεις  για τον κορωνοϊό που προκαλεί την τρέχουσα πανδημία. 

Χρησιμοποιούμε τα πιστοποιημένα αντιδραστήρια της εταιρείας Roche, με όριο ευαισθησίας τα 10 σωματίδια του ιού. Στην πράξη αυτό σημαίνει οτι ανιχνεύονται και οι ασυμπτωματικοί ασθενείς και οι ασθενείς που βρίσκονται στα αρχικά στάδια της νόσου. 

Προσφέρουμε δύο είδη τεστ για τη διάγνωση της μόλυνσης από τον κορωνοϊό. Το μοριακό τεστ στο οποίο χρησιμοποιείται η μέθοδος PCR, το οποίο ανιχνεύει την παρουσία του ιού στο σώμα μας και την μεταδοτικότητα του. Το δεύτερο τεστ είναι το τεστ των αντισωμάτων, το οποίο ανιχνεύει την ύπαρξη ανοσίας έναντι του ιού από παλαιότερη ή πρόσφατη λοίμωξη. Δεν γνωρίζουμε σήμερα τη διάρκεια της ανοσίας και την προστασία που προσφέρει έναντι νέας μόλυνσης από τον ιό.

Το τεστ λαμβάνεται από την περιοχή του φάρυγγα ή της ρινικής κοιλότητας, ή και των δύο κατά την εκτίμηση του γιατρού της εταιρείας που λαμβάνει το δείγμα. Τα αποτελέσματα παραδίδονται είτε αυθημερόν, είτε εντός 24 ωρών, ανάλογα με την ώρα προσέλευσης.

Η εταιρεία διαθέτει ομάδα εξοπλισμένη για λήψη δειγμάτων Covid 19 στους χώρους των επιχειρήσεων και στα εργαστήρια της.

 

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed