espa

Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Η Biohellenika ελέγχθηκε  στις 16/12/2020 και 17/12/2020 διαδικτυακά για την συνέχιση της διεθνούς  διαπίστευσης  από την  ΑΑΒΒ (American Association of Blood Banks). Η αξιολόγηση  λόγω της πανδημίας έγινε διαδικτυακά και διήρκεσε περισσότερο από τον κανονικό χρόνο  λόγω της εξ αποστάσεως διαδικασίας.  Η Biohellenika ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διήμερη διαδικασία της αξιολόγησης και συνεχίζει να ανήκει στις  διεθνώς διαπιστευμένες τράπεζες βλαστοκυττάρων. Είναι η 6η κατά σειρά επιτυχής αξιολόγηση της Biohellenika από την ΑΑΒΒ και η ανανέωση της θα γίνει το 2022.

Η Biohellenika είναι μία από τις λίγες τράπεζες στην Ευρώπη η οποία διαθέτει για τόσα χρόνια τη διεθνή διαπίστευση από την ΑΑΒΒ, την οποία ανανεώνει ανελλιπώς  από το 2010.

Βρίσκεται επίσης στη διαδικασία της διαπίστευσης από την FACT NetCord, η οποία είναι μία άλλη διεθνής διαπίστευση, η οποία περιλαμβάνει και την αλλογενή χρήση των βλαστοκυττάρων.

Επίσης είναι πιστοποιημένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ)  για όλες τις από το νόμου προβλεπόμενες εξετάσεις, οι οποίες απαιτούνται για  τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων του ομφαλοπλακουντιακού αίματος.

Η εταιρεία επίσης ολοκληρώνει τις διαδικασίες GMP (Good Manufacturing Practice) για την εξέλιξη της σε τράπεζα Ιστών και εταιρεία Βιοτεχνολογίας.

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Αριθμός Μ.Α.Ε.: 60077/062/Β/06/0031 Γ.Ε.ΜΗ: 58882804000 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed