Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Η Biohellenika ελέγχθηκε  στις 16/12/2020 και 17/12/2020 διαδικτυακά για την συνέχιση της διεθνούς  διαπίστευσης  από την  ΑΑΒΒ (American Association of Blood Banks). Η αξιολόγηση  λόγω της πανδημίας έγινε διαδικτυακά και διήρκεσε περισσότερο από τον κανονικό χρόνο  λόγω της εξ αποστάσεως διαδικασίας.  Η Biohellenika ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διήμερη διαδικασία της αξιολόγησης και συνεχίζει να ανήκει στις  διεθνώς διαπιστευμένες τράπεζες βλαστοκυττάρων. Είναι η 6η κατά σειρά επιτυχής αξιολόγηση της Biohellenika από την ΑΑΒΒ και η ανανέωση της θα γίνει το 2022.

Η Biohellenika είναι μία από τις λίγες τράπεζες στην Ευρώπη η οποία διαθέτει για τόσα χρόνια τη διεθνή διαπίστευση από την ΑΑΒΒ, την οποία ανανεώνει ανελλιπώς  από το 2010.

Βρίσκεται επίσης στη διαδικασία της διαπίστευσης από την FACT NetCord, η οποία είναι μία άλλη διεθνής διαπίστευση, η οποία περιλαμβάνει και την αλλογενή χρήση των βλαστοκυττάρων.

Επίσης είναι πιστοποιημένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ)  για όλες τις από το νόμου προβλεπόμενες εξετάσεις, οι οποίες απαιτούνται για  τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων του ομφαλοπλακουντιακού αίματος.

Η εταιρεία επίσης ολοκληρώνει τις διαδικασίες GMP (Good Manufacturing Practice) για την εξέλιξη της σε τράπεζα Ιστών και εταιρεία Βιοτεχνολογίας.

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed