Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Πληροφoρίες σχετικά με το τεστ κορωνοϊού στη Biohellneika

Στην Biohellenika πραγματοποιείται το μοριακό τεστ του κορωνοϊού και το τεστ των αντισωμάτων IgG και IgM.

Το μοριακό τεστ δίνει τη δυνατότητα> ανίχνευσης του RNA του ιού την ώρα που ο ιός βρίσκεται στο σώμα μας, ακόμα και εάν δεν έχει προλάβει να εκδηλώσει συμπτώματα, ή είναι στη φάση της εκδήλωσης της ασθένειας και είναι απόλυτα διαγνωστικό. Ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι ο ασθενής μεταδίδει τον ιό και τον οδηγεί άμεσα στη λήψη μέτρων για την υγεία του,  αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος του. Το τεστ αυτό πραγματοποιείται  στα υγρά του ρινοφάρυγγα και εφαρμόζεται η μέθοδος PCR σε πραγματικό χρόνο. 

Στην Biohellenika ανιχνεύουμε 3 γονίδια κατά σειρά. Το γονίδιο Ε το οποίο ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των κορωνοϊών, το γονίδιο Ν το οποίο είναι ειδικό για τον SARS Cov 2 και το γονίδιο RdRP, επίσης ειδικό για τον SARS Cov 2.

Το τεστ ανίχνευσης των αντισωμάτων έναντι  του SARS-CoV-2 γίνεται στον ορό του αίματος και είναι ποσοτικό. Τα αντισώματα δείχνουν πρόσφατη ή παλαιότερη λοίμωξη από τον SARS-CoV-2 και η παρουσία τους στο αίμα υποδηλώνει ανοσία και προστασία έναντι νέας μόλυνσης. Τα αντισώματα που ανιχνεύονται είναι του τύπου των IgM και IgG. 

Η Biohellenika και το επιστημονικό της προσωπικό προκειμένου να διασφαλίσει την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων συνεργάζεται με την εταιρεία Roche diagnostics, η οποία διαθέτει διαπιστευμένα και αδειοδοτημένα προϊόντα.

To μοριακό test της Biohellenika ανιχνεύει από 10 σωματίδια του ιού και άνω, ενώ άλλα τεστ ανιχνεύουν από   100 και άνω. Αυτό σημαίνει έγκαιρη διάγνωση της μόλυνσης από τα πρώτα στάδια και προστασία του ασθενή και του περιβάλλοντος του από τη διασπορά του ιού.

Η αξιοπιστία του τεστ στη Biohellenika επιβεβαιώνεται από εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους.

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed