Χρήσιμα εργαλεία

Σεμινάρια Γονέων

Επενδύουμε στη ζωή

Συμβουλευτική Ιατρική

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

 

Υπολογισμός ημερομηνίας τοκετού

Βρείτε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Ενημερωτικό Υλικό

Μάθετε για τις χρήσεις των βλαστοκυττάρων

 

Κλείστε ραντεβού εδώ

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα βλαστοκύτταρα

Στις 30/6/2020 η Biohellenika πέρασε με απόλυτη επιτυχία τον έλεγχο για τη διαπίστευση από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ). Η αξιολόγηση έγινε από τέσσερις αξιολογητές οι  ασχολήθηκαν με όλα τα αντικείμενα της εταιρείας. Η Biohellenika  είναι διαπιστευμένη για κάθε υπηρεσία που προσφέρει, ανελλιπώς από το 2007 έως σήμερα.  Στο αμέσως επόμενο διάστημα η εταιρεία θα κριθεί για την πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015 και κατά GMP, και εντός του Σεπτεμβρίου για την διεθνή διαπίστευση από την ΑΑΒΒ (American Association of Blood Banks).

Η εταιρεία ακολουθεί τυποποιημένες εργαστηριακές διαδικασίες και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξιολόγηση από τους αξιολογητές του ΕΣΥΔ τους οποίους και δημόσια ευχαριστεί για την πολυετή συνεργασία. Η Biohellenika σε συνεργασία με το ΕΣΥΔ έθεσαν από το 2007 τις βάσεις της διαπίστευσης των εργαστηρίων  επεξεργασίας και φύλαξης βλαστοκυττάρων, ένα αντικείμενο εν πολλοίς άγνωστο στην ελληνική κοινωνία τότε.

Η Biohellenika διαθέτει την σημαντικότερη σήμερα επένδυση στη ιατρική βιοτεχνολογία στην Ελλάδα και προσφέρει τις υπηρεσίες της και σε 10 χώρες στο εξωτερικό. Πρόσφατα μάλιστα επεξέτεινε τις δραστηριότητες της και σε νέες βαλκανικές χώρες, η προτίμηση των οποίων μας τιμά ιδιαίτερα.  Η εταιρεία μας συμβάλει στον εθνική οικονομία με την εισαγωγή κεφαλαίων, τη διατήρηση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες και στους συνεργάτες που μας επιλέγουν και θα προσφέρουμε τις συμβουλευτικές ιατρικές μας υπηρεσίες αφιλοκερδώς για όλο το διάστημα που έχουμε δεσμευτεί μαζί τους.

Εκ μέρους της Biohellenika

Η Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών

Κ. Κουζή-Κολιάκου

Φύλαξη βλαστοκυττάρων Biohellenika - Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed